Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Ronaldo Baloane De Aur

Ronaldo Baloane De Aur. Sunt încrezător că voi câştiga, nu îmi fac probleme. Ronaldo a intrat pentru prima oară în posesia. Balonul de aur este o distincţie acordată celui mai bun fotbalist care joacă în europa de către revista franceză france football, din anul 1956. Ronaldo, în vîrstă de 29 de ani, a mai cîştigat balonul de aur în 2008 şi 2013. Cristiano ronaldo, fotbalistul portughez al lui real madrid, a câştigat joi pentru a cincea oară în cariera sa balonul de aur.

Revista france football a confirmat ieri că portughezul cristiano ronaldo (manchester united) este câştigătorul balonului de aur, trofeu acordat celui mai bun jucător care activează în europa. Ronaldo mai are trei copii, cristiano jr. Cristiano ronaldo este marele câştigător al balonului de aur 2017, acesta fiind al cincilea său trofeu după cele din 2008, 2013, 2014 şi 2016. Pentru trofeul acordat de revista france football și fifa, vedeți balonul de aur fifa. Mai ales că în ultimii ani disputa a fost între messi și cristiano ronaldo, între fc barcelona și real madrid așadar, cluburi cu largă reprezentare afectivă la nivel.

Cristiano Ronaldo Vreau Sapte Copii Si Sapte Baloane De Aur
Cristiano Ronaldo Vreau Sapte Copii Si Sapte Baloane De Aur Source from : https://www.telekomsport.ro/cristiano-ronaldo-vreau-sapte-copii-si-sapte-baloane-de-aur-17395873
Cristiano ronaldo, fotbalistul portughez al lui real madrid, a câştigat joi pentru a cincea oară în cariera sa balonul de aur. Conform mai multor publicații internaționale, ronaldo va fi abia pe locul 4 în clasamentul final pentru balonul de aur, în spatele lui lionel messi, virgil van dijk și mohamed salah. În cadrul galei fifa ballon d'or 2013, desfășurată la 13 ianuarie 2013, în zürich, elveția, a fost anunțat câștigătorul balonului de aur 2013. Atacantul portughez are în palmares şi de patru ori balonul de aur, în 2008, 2013, 2014 şi 2016. Campionate · balonul de aur.

Ronaldo este al treilea lusitan care intră în posesia acestui titlu, după eusebio şi luis figo.

Ronaldo a intrat pentru prima oară în posesia. Vreau şapte copii şi tot atâtea baloane de aur, a declarat ronaldo, potrivit news.ro. Finalist de şase ori în ultimii şapte ani la balonul de aur, el a fost al doilea în 2009, 2011 şi 2012. Vreau şapte copii şi tot atâtea baloane de aur, a declarat ronaldo. Ronaldo luis nazário de lima în 2005, la ministerul educaţiei din brazilia (fotografie decupată).

Exclusiv „pe ronaldo îl luasem de umplutură. Pentru trofeul acordat de revista france football și fifa, vedeți balonul de aur fifa. Internationalul portughez al echipei real madrid, cristiano ronaldo, a castigat, luni seara, pentru a doua oara consecutiv si a treia oara in cariera balonul de aur. Sunt încrezător că voi câştiga, nu îmi fac probleme. Ronaldo se alătură în clubul select al deţinătorilor a trei astfel de trofee lui johan cruyff (1971, 1973, 1974), michel platini.

Ronaldo E Favoritul Marelui Zidane Il Va Depăsi Pe Messi La Baloane De Aur
Ronaldo E Favoritul Marelui Zidane Il Va Depăsi Pe Messi La Baloane De Aur Source from : https://www.digisport.ro/fotbal/la-liga/ronaldo-e-favoritul-marelui-zidane-il-va-depasi-pe-messi-la-baloane-de-aur-150398
Revista france football a confirmat ieri că portughezul cristiano ronaldo (manchester united) este câştigătorul balonului de aur, trofeu acordat celui mai bun jucător care activează în europa. Ronaldo este al treilea lusitan care intră în posesia acestui titlu, după eusebio şi luis figo. Daca va castiga, cr ajunge la 3 trofee, cu doar unul mai putin decat marele lui rival de la barcelona. Pe listă au rămas doar ronaldo, neuer și messi. În anul trecut, portughezul a marcat 66 de goluri în 56 de meciuri, în toate competiţiile, la club şi naţională, având o rată de peste un gol pe meci!

Atacantul portughez are în palmares şi de patru ori balonul de aur, în 2008, 2013, 2014 şi.

Pentru trofeul acordat de revista france football și fifa, vedeți balonul de aur fifa. Ronaldo luis nazário de lima în 2005, la ministerul educaţiei din brazilia (fotografie decupată). Cristiano ronaldo a cucerit balonul de aur pentru a treia oara in cariera! În vârstă de 32 de ani, cristiano ronaldo a câştigat balonul de aur de patru ori. Atacantul portughez are în palmares şi de patru ori balonul de aur, în 2008, 2013, 2014 şi.

Vreau şapte copii şi tot atâtea. Cristiano ronaldo, fotbalistul portughez al lui real madrid, a câştigat joi pentru a cincea oară în cariera sa balonul de aur. Cristiano ronaldo, care pe 5 februarie va împlini 33 de ani, a mai obținut balonul de aur în anii 2008, 2013, 2014 și 2016. În anul trecut, portughezul a marcat 66 de goluri în 56 de meciuri, în toate competiţiile, la club şi naţională, având o rată de peste un gol pe meci! Cristiano va câștiga balonul de aur, așa.

Balonul De Aur Fifa Wikipedia
Balonul De Aur Fifa Wikipedia Source from : https://ro.wikipedia.org/wiki/Balonul_de_Aur_FIFA
Balonul de aur e cel mai important trofeu fotbalistic la nivel personal, iar în ultimii ani discuțiile legate de el au stîrnit polemici aprinse. Atacantul portughez are în palmares şi de patru ori balonul de aur, în 2008, 2013, 2014 şi 2016. Ronaldo se alătură în clubul select al deţinătorilor a trei astfel de trofee lui johan cruyff (1971, 1973, 1974), michel platini. Ronaldo, în vîrstă de 29 de ani, a mai cîştigat balonul de aur în 2008 şi 2013. Ştiu ce ar însemna un al cincilea balon de aur pentru posteritate.

Succesul de anul trecut are sanse mari sa fie dublat in 2015.

Mai ales că în ultimii ani disputa a fost între messi și cristiano ronaldo, între fc barcelona și real madrid așadar, cluburi cu largă reprezentare afectivă la nivel. Balonul de aur este o distincţie acordată celui mai bun fotbalist care joacă în europa de către revista franceză france football, din anul 1956. Cristiano ronaldo a câştigat al treilea trofeu al „balonului de aur din cariera sa. Acesta a devenit portughezul cristiano ronaldo. Campionate · balonul de aur.

Posting Komentar untuk "Ronaldo Baloane De Aur"